Sid Lukkassen - Backme.org :Backme.org
"Analyticus en klokkenluider over ontwikkelingen in de Westerse wereld, cultuurwijzigingen en media-veranderingen, onderbouwd vanuit de filosofie, historie, en toekomstblikken."

Wie is Sid Lukkassen?

Als dwarse, intellectuele denker laat ik een broodnodig tegengeluid horen in dit tijdperk van tere zieltjes. Het is mijn missie om Nederlanders en Vlamingen toegang te geven tot realistische analyses van de samenleving. Ik beloof dat uw steun zal leiden tot hoogwaardige content en kwaliteitsinformatie waar politiek-correcte politici in o.a. Den Haag bang van worden! Officieel ben ik historicus en filosoof, schrijver en analyticus. Ik ben gepromoveerd in de filosofie, met een specialisatie in media-analyse. En hou me vooral bezig met onderwijs, geopolitiek en de culture wars, meestal als schrijver ‘voor volk en vaderland’. Ik ben auteur van de boeken Avondland en Identiteit (2015), Levenslust en Doodsdrift (2017) en het recent verschenen Kerkgangers en Zuilenbouwers (2018). Mijn artikelen zijn te lezen op o.a. Doorbraak.be, Novini en ThePostOnline. Weer anderen zullen mij kennen van optredens bij Café Weltschmerz of het debat in Buitenhof.

Deel Sid Lukkassen

Steun Sid Lukkassen

Historicus en filosoof, schrijver en analyticus

Goed schrijven is een ambacht. Van columns tot artikelen, boeken, podcasts en zelfs video’s – er zit nog van alles in de pijplijn. Ik barst van de ideeën en met uw steun stijgt mijn inspiratie tot ongekende hoogten!

Bepaal je bedrag!

Onafhankelijk denken steunen

Ja, ik doe helemaal mee

Bekijk mijn blogs

19 januari 2020

De globalisten weten van geen ophouden

Mijn mijn debuut op 'Ongehoord Nederland'! Koch, Jinek en minister Carola Schouten (CU) grapten over een Baudet die "een wandeling langs de snelweg werd gegund". Hun grap legt een diepere, onderliggende kracht bloot. De globalisering zwengelt energieën aan die alles doordringen en meeslepen. Onze representatieve democratie is niet bij machte dit te beteugelen. Je ziet het in de manier waarop activisten steeds feller worden en alles uit de weg willen ruimen dat niet in hun wereldbeeld past.

Lees verder
19 januari 2020

Sid Lukkassen in gesprek met opgestapte VVD’ers Gert Brommer en Willem Joustra

Gert Brommer was tot voor kort VVD Statenlid in Overijssel – Willem Joustra was VVD wethouder in Wijk bij Duurstede. Allebei stapten ze op vanwege krankzinnig klimaat-(en landbouw-)beleid. Bovendien voelden ze zich niet gesteund door hun eigen partij. Waarom worden boeren weggepest? Is er hoop of is het onvermijdelijk dat mensen op grote schaal in opstand komen als ze de koers willen verleggen?

Lees verder
11 januari 2020

Er komt een trein aangestormd voor linkse morele verontwaardiging!

Het conservatisme moet uit de rol van "nay-sayers" komen en zelf een eigen wenkend perspectief voorleggen. Want "links" gaat toch niet van koers veranderen en radicaliseert steeds verder. Intrinsiek valideren betekent: zoek naar je eigen waarden en draag die uit!

Lees verder

Zonder uw hulp onmogelijk

Politiek vloeit voort uit cultuur en de strijd om de cultuur is een oorlog van ideeën.

Authentiek vrijdenken

1
per maand

mijn wekelijkse columns

Oldschool, ThePostBus

2
per maand

Een gesigneerde kaart met handtekening en eeuwige dank

U bent een kenner!

3
per maand

Eén keer per twee maanden een speciaal essay over de actuele stand van zaken

Lekker lezen bij de haard

10
per maand

Zodra er een boek verschijnt, een persoonlijk gesigneerd exemplaar met boodschap door de auteur

Omdat u een held bent!

20
per maand

Uitnodigingen voor exclusieve bijeenkomsten voor donateurs

Meld je nu aan als Content Creator

Ben jij ook een content creator en wil jij ook een BackMe pagina. Meld je dan snel aan!